nedjelja, 26. veljače 2017.
Cimet rolice (Kruh s cimetom)
srijeda, 22. veljače 2017.
Kroštule
Vrijeme je poklada... Krafne već imate na blogu Krafne za pet; imate i verziju fritula- već puno puta isprobanu od strane mnogih od vas- Castagnole pa sam krenula u potragu nečeg novog.
Churros-e sam već radila- imate jedan jednostavan, a dobar recept kod kolegice Teute (Portugal/Španjolska – odlični!) –
i Crullers-e sam radila ( Francuski- e oni me se baš i nisu dojmili pa vam ih i neću preporučivati!) i sad sam
opet tražila nešto novo i put me opet odveo u Italiju… a zapravo- nisam se
makla iz Hrvatske- jer su recepti za talijanske chiachiere/ crostoli/ frappe/
fiochetti zapravo identični našim kroštulama (nijanse uvijek postoje- kako u
talijanskim tako i u našim receptima!).
Pretplati se na:
Postovi
(
Atom
)