srijeda, 25. veljače 2015.

četvrtak, 19. veljače 2015.

Kokos Panna Cotta - u dobrom društvu


Kada se dogodi trenutak da trebaš napraviti neko jelo,a  mogući izbor namirnica koje možeš koristiti je sužen na namirnice biljnog porijekla - nalaziš se pred pravim izazovom!

petak, 13. veljače 2015.

Truffles sa srcem!


Bez puno priče, bez puno filozofije, bez puno sastojaka, ali zato s puno ljubavi. <3

ponedjeljak, 9. veljače 2015.

Krafne za 5

Krafne za 5 prstiju jedne ruke- tako smo ih nekad, dok smo još djeca bili, slagali- po jedna krafna na svaki prst. I da, meni su to bile najbolje krafne- krafne koje se pamte. Pamte još i dan danas

subota, 7. veljače 2015.

Zaljubljen u ljubav..ili kad noću sanjaš Lemon bars

Lemon bars... znate ono kad vrtite facebook pa vam svako malo iskoči jedna te ista stvar? .. e pa tako je mani bilo.. ..svako malo "lemon bars"- .." rich lemon bars"; .."Classic Lemon Bars"; .. " the best lemon bars"...
Skoro sam i sanjati počela.. "lemon bars"!
I nije bilo druge, morala sam ih napraviti! :)

četvrtak, 5. veljače 2015.

Kiflice

Svi mi imamo neki svoj recept za nama omiljene kiflice. Netko ih voli prhke, neko mekane, netko ih voli punjene pekmezom, netko čokoladom, a netko pak orahom ili sirom. Ovo su moje najdraže kiflice..