srijeda, 15. siječnja 2014.

Torta od naranče i badema

Naranča i bademi su česta kombinacija u mojim slasticama - i naravno da sam morala tu kombinaciju isprobati u varijanti "bez" i u klasičnom torta obliku!

nedjelja, 12. siječnja 2014.

Bez Peciva


Kad se radi o kruhu kao kruhu- bez njega sam mogla i bila i prije. Brašno u tom obliku mi ne nedostaje- no kako ne kuham samo za sebe- imam ih kojima kruh baš nedostaje. Zapravo- ne nedostaje im kruh kao kruh već kruh kao nešto od čega će napraviti sendvič, namazati paštetu, maslac i med i sl. Znači- trebam kruh.

srijeda, 8. siječnja 2014.

Torta od zobenih posija i višanja

Kako se moji ukućani ne mogu baš pomiriti s tim da neće imati kao do sad - svakodnevni desert za poslije ručka- a ja volim eksperimentirti- evo još jednog deserta- bez brašna i bez šećera. Oni dobili desert- a ja izbjegla šećer.

četvrtak, 2. siječnja 2014.

"Bez" kolač

Neću započeti ovaj prvi ovogodišnji post sa Novogodišnjim odlukama- zapravo ja ni nemam novogodišnjih odluka... Ili da malo drugačije kažem- još jesenas sam odlučila neke stvari promjeniti- učiniti nešto za sebe, za svoje zdravlje i vjerujem da sam na dobrom putu- zadovoljna sam brojem napravljenih koraka. :)
Ovo je moj novogodišnji kolač- kolač bez brašna i bez šećera- idemo zdravo u Novoj!